V sobotu 18.6.2022 se v pražské Grébovce konal Apetit Piknik a tým PalmaPure na něm nesměl chybět. Naše kosmetika pro hygienu rukou ve spreji po celou dobu konání zajišťovala možnost očisty a ochrany rukou pro návštěvníky.   

1

 

Počasí nám přálo, a tak se nejeden z nás zchladil u jednoho z mnoha stánků, které nabízely spoustu možností, jak potěšit chuťové buňky.  

Během celého programu nabízely hostesky Palmapure očištění rukou naší voňavou kosmetikou zcela zdarma. To se zajisté hodilo, neboť kombinace teplého počasí a venkovní konzumace jídla může být bohužel lákadlem pro bakterie a špínu.  

apetit-piknik-palmapure_121828palmapure-apetit

Mnoho návštěvníků pokračovalo pod hlavní podium k posezení na trávě, a tak si s nadšením malé a snadno přenosné verze dezinfekce brali s sebou, aby jim mohla posloužit jako parťák na celý den. Díky tomu mohli bez starostí ochutnávat jeden mls za druhým v krásné přírodě s jedinečným výhledem na Prahu.

I náš tým si s radostí vychutnal burger, palačinku, či například jeden z mnoha míchaných drinků, podávaných na ledu. Na své si přišli i chlupáči, kterým byla na zchlazení podávaná psí zmrzlina a další pamlsky. 

Piknik jsme si užili a odešli obohaceni o spoustu milých úsměvů, plný žaludek, a také opálení. Budeme se těšit na další takové příjemné dny.

 

20220618_121237_1