Už jste si jistě někdy zakoupili v drogérii dezinfekci do kabelky, nebo alespoň použili při vstupu do obchodu jeden z bezejmenných dezinfekčních prostředků, vystavených u vstupu. A proč také ne? V posledních několika letech nám bylo vštěpováno, že chránit se před bakteriemi a infekcemi je nezbytné více než kdykoliv předtím.
 
Každý si však určitě povšiml, že nejedna dezinfekce s sebou nese spoustu nepříjemných vlastností. Ať už je to lepkavý film, který na pokožce zanechává, pocit suchých rukou, či zápach čpějícího alkoholu.
 
Co kdybychom vám řekli, že existuje dezinfekce, která je na dotyk příjemná a voňavá?

PalmaPure dezinfekce jsme vyvinuli s cílem skloubit praktický produkt, který je důležitý pro zdraví člověka, s užitečnými a příjemnými vlastnostmi. Přišli jsme na to, jak udělat dezinfekci vaším novým oblíbeným společníkem nejen na cesty.

 

  • Voňavá dezinfekce: Vůně dezinfekcí PalmaPure byly vyvinuty, aby si našly přízeň téměř u každého. Jemný Bílý čaj, sladká a omamná Vanilka, svěží Grep, či naše oblíbené limitované edice Kašmír a Flanel, které vůní konkurují parfému.

 

  • Čistý a příjemný dotyk: Naše dezinfekce na rozdíl od jiných nelepí a ruce nevysušují. Nemusíte se tak obávat nepříjemného pocitu na rukou po jejich použití. Obsah každé lahvičky je naopak obohacen o glycerol a panthenol, které ruce zanechávají příjemně hydratované.

 

  • Zdravě a šetrně: Mnoho dezinfekcí se pyšní svým neoblomným účinkem proti bakteriím a virům, nicméně jejich účinek na kůži vašich rukou není často příznivý. Kůže je citlivá a silná dezinfekce může vyvolat podráždění či alergickou reakci. PalmaPure je právě tak účinná, zároveň jsme však každý produkt nechali testovat na kožní dráždivost a postarali se o to, aby byl k jakkoliv citlivé kůži co nejvíce šetrný a její křehkou strukturu chránil.

 

Našli jste už i vy svého favorita mezi našimi lahvičkami? Pokud ne, vyzkoušejte například náš testovací základní balíček a vyberte si právě tu „svou“.